DSC02544.jpgDSC_00012.jpgDSC_0002.jpgDSC_0027.jpgDSC_0031.jpgDSC_0063.jpgDSC_0072.jpgDSC_0075.jpgDSC_0076.jpg

De Brug hbv is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per
e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." of door het invullen van ons contactformulier.

 

Antwoordprocedure

Inkomende e-mailberichten en formulieren die binnenkomen op ons kantooradres worden centraal beoordeeld door het secretariaat. De e-mail wordt, na registratie, meteen doorgezonden naar de behandelaar. E-mailberichten worden op dezelfde manier behandeld als brieven. Dat betekent dat u uiterlijk binnen een termijn van twee weken een reactie van ons mag verwachten, maar doorgaans (veel) eerder. Tijdens de vakantieperiode kan dit uit lopen tot drie weken.

 

Verwijzingen

Het auteursrecht van informatie die via links naar websites buiten De Brug hbv toegankelijk zijn, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina's weergegevene (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

 

Privacy

De Brug hbv hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.debrug-arnhem.nl. Gegevens die u verstrekt aan De Brug hbv zullen dan ook alleen binnen onze vereniging gebruikt worden en nooit aan derden worden doorgegeven, anders dan na uw toestemming, of wanneer de wet dat voorschrijft, of een gerechtelijke bevel ons daartoe verplicht. 

 

Foto’s

Vind u onze foto’s ook mooi genoeg om privé te gebruiken, dan is dit geen probleem. Indien u de foto’s wilt verveelvoudigen of openbaar maken , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, of enig andere manier, dan heeft u schriftelijke toestemming nodig van De Brug hbv of van de fotograven Dhr. M. Frans of Dhr. H. Liedenbaum. Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit houdt in dat foto’s niet zomaar gebruikt mogen worden.

Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren. De fotograaf beslist dus of een foto openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd. Het auteursrecht geeft de fotograaf ook enkele morele rechten, zoals het recht op naamsvermelding. Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is dus toestemming nodig van de fotograaf.

 

Particulier gebruik:

Indien U een particuliere website (niet commercieel!) heeft, dient U De Brug hbv van te voren een e-mail te sturen. Waarin wordt vermeld: Welke foto('s) U wilt gebruiken, op welke website (directe URL van de website)en op welke pagina (URL van de webpagina) die komt te staan.
Mail kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Als de website geschikt word geacht voor gebruik van de foto('s), Zult U van ons een bericht terug ontvangen met daarin toestemming voor gebruik. Bij gebruik moet onder elke foto "©De Brug hbv of ©naam fotograaf" staan, waarbij de naam gelinkt moet worden naar http://www.liedenbaum.eu of http://www.melcofrans.nl. De juiste naam wordt in de e-mail vermeld.

 

De foto's mogen in geen geval veranderd of aangepast worden! Het direct doorlinken van plaatjes vanaf andere websites (deeplinking) is niet toegestaan.

 

Commercieel gebruik:

Mocht U foto’s uit het fotoarchief geschikt achten om te gebruiken in welke vorm van een redactionele uiting (kranten, bladen, tijdschriften, internetsites etc.). Dan kunnen daar kosten aan verbonden zijn. U dient ons dus eerst schriftelijk op de hoogte te brengen.