DSC02544.jpgDSC_00012.jpgDSC_0002.jpgDSC_0027.jpgDSC_0031.jpgDSC_0063.jpgDSC_0072.jpgDSC_0075.jpgDSC_0076.jpg

De Brug hbv houdt regelmatig prijsvragen voor jong en oud. Hier kunt u alles lezen over lopende prijsvragen, uitslagen enz...

 

Winnaars krijgen persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Bestuursleden van De Brug hbv mogen wel inzenden maar zijn uitgesloten voor het ontvangen van een prijs.

 

 • Voorwaarden prijsvraag

 

 1. Indien er voor bepaalde acties of prijsvragen specifieke regels worden opgesteld, zullen die regels als aanvullend dienen te worden beschouwd op dit reglement.
 2. Je mag zo vaak inzenden als je wilt, maar er kan maximaal maar 1x een prijs gewonnen worden.
 3. Vermeld in je adresgegevens altijd je naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres. Bij de prijsvragen voor de jeugd wordt ook om de leeftijd gevraagd, omdat de prijzen onderverdeelt zijn in leeftijdsgroepen. Uw persoonlijke gegevens zoals e-mail adressen, telefoonnummer en adres gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen als u tot de winnaars behoort.
 4. Door deelname geef je De Brug hbv  toestemming om uw naam, leeftijd, ingestuurde foto´s, kleurplaten of andere inzendingen te gebruiken op de website www.debrug-arnhem.nl en in De Brugwachter.
 5. Het deelname adres dient een woning van Vivare – Arnhem te zijn.
 6. De winnaars zullen worden aangewezen door het bestuur of instrument. Per prijsvraag of actie zal worden aangegeven hoeveel prijzen er te winnen zijn of hoeveel deelnemers er kunnen winnen en wanneer de trekkingen zullen plaatsvinden.
 7. De winnaars zullen per telefoon, e-mail of per post bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven correspondentieadres of telefoonnummer. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of, indien dit in de bijzondere actievoorwaarden is opgenomen of gezien de aard van de prijs noodzakelijk is, persoonlijk aan de winnaar worden overhandigd.
 9. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door De Brug hbv worden aangepast. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken.
 10. Prijswinnaars worden bij voldoende deelname aan de volgende prijsvraag, éénmalig uitgesloten voor het winnen van een prijs.